نحوه صحیح جابجایی تردمیل
نحوه صحیح جابجایی تردمیل برای جلوگیری از آسیب به آن
داشتن تردمیل در خانه یکی از بهترین و موثرترین راههای لاغری و تناسب اندام مخصوصا برای افرادی است که زمان کافی برای عضویت در باشگاههای ورزشی را ندارند.پس از خرید این دستگاه علاوه بر خواندن اطلاعات لازم درخصوص راهنمای نصب و نحوه کارکرد، نیاز است تا برای بالابردن عمر دستگاه و استفاده حداکثری از دستگاه، مراقبتهای لازم و سرویسهای مربوط به دستگاه را بصورت منظم و با دقت انجام دهید تا دستگاه عمر بیشتری داشته باشد که تمام مراقبتهای لازم در مقاله ” نگهداری صحیح از تردمیل و افزایش عمر دستگاه” درسایت موجود میباشد، یکی ازین مراقبتها نحوه جابجایی دستگاه درزمان نیاز میباشد. که طی چندمرحله این اقدام صورت میگیرد :
- پیش از هر چیز کلید برق پشت دستگاه را خاموش کنید.
- تردمیل را از برق جدا کنید.
- درصورت امکان تاشوندگی دستگاه، آنرا تا کرده تا راحتتر انتقال دستگاه صورت گیرد.
- کفی دستگاه را تا جایی که ضامن آن قفل شود، بلند کنید.
- با وارد آوردن فشار روی یکی از چرخها و با کمک کفی دستگاه، تردمیل را به آرامی حرکت دهید.
- پس از قرار دادن تردمیل در مکان مورد نظر، مجددا با وارد آوردن فشار روی یکی از چرخها و آزاد کردن ضامن به آرامی کفی دستگاه را به سمت پایین بیاورید.
- پس از ثابت شدن کفی تردمیل، سیم دستگاه را به پریز متصل کرده و پس از روشن کردن کلید برق دستگاه، میتوانید از تردمیل استفاده کنید.
قبل از جابجایی دستگاه حتماً بایستی آن را از پریز جدا نمایید. برای جابجایی دو نکته را در نظر بگیرید یکی وزن دستگاه و دیگری قابلیت تا شدن و قفل شدن دستگاه. اکثر تردمیل های خانگی قابلیت تا شدن رادارند. ازاینرو بهراحتی میتوانید محصول را پس از جمعکردن روی دوچرخ جلو آورده و به هر نقطهای جابجا نمایید. اگر از تردمیل های باشگاهی یا نیمه باشگاهی استفاده میکنید، سعی کرده تا جای امکان خیلی آنها را جابجا نکنید و در صورت نیاز حتماً از چند نفر کمک بگیرید؛ زیرا وزن این مدل تردمیل ها خیلی بالاست و احتمال شکستگی به هنگام جابجایی وجود دارد. درصورتیکه میخواهید به مکان دورتری انتقال دهید، حتماً از شرکت واردکننده آن محصول درخواست نیروی مجرب جهت باز کردن و انتقال دستگاه را داشته باشید.